CAFÉ PARAPLYEN HOLDER LUKKET I UGE 28-29-30 SAMT SØNDAG I UGE 27.

NADA Akupunktur

INGEN NADA I UGE 31

Nada er et af caféens tilbud. Det er en enkel akupunktur-form med 3-5 nåle i hvert øre. Det kan afhjælpe abstinenser, drikke- eller stoftrang og kan desuden være virksomt ved angst, søvnløshed, fysisk og psykisk uro, anspændthed, irritabilitet og depressionslignende tilstande. Det kan være et supplement til anden behandling. Alle kan tåle Nada og det anses for smerte -bivirkningsfrit!  Nålene skal sidde i 45 min.! Det tilbydes 2 gange om ugen i Caféen: mandag og onsdag fra kl. 13 til 15.

Kære Gæster og Frivillige – Vi savner jer alle så meget!

Ingen af os ved, hvad der kommer til at ske i den nærmeste fremtid!

Men vi ved, at vi står med Paraplyens cykelsalgsvogn TIRSDAG d. 14. april omme i gården ved Paraplyens køkkendør, hvor vi vil sælge Take away sandwich og kaffe mellem kl. 11.30 og til ca. 13.30.

Med god afstand til hinanden kan vi ses og få en lille snak sammen, men husk vi ikke må være så mange samlet (max 10)

Hvis vejret er godt tilbyder vi en gåtur ud i det blå eller at gå en tur over i Kgs. Have, hvor vi vil lave nogle lettere fysiske aktiviteter – dog stadig med afstand, men alligevel sammen.

Mellem kl. 13.30 og 15.30 vil der være mulighed for at købe Take away kaffe/the med hjemmebag.

Vi glæder os til at se jer

NB: CAFÉLOKALET VIL VÆRE AFLÅST

OBS! Kom kun forbi hvis du er og føler dig sund og rask – Samtidig er det vigtigt, at alle retningslinjer fra myndighederne vedr. corona-smittefare overholdes!