De frivillige

Cafè Paraplyen er en arbejdsplads for ca. 50 mennesker i alderen 20 – 88 år. En stor gruppe mennesker, som har fundet tid i deres liv til også at yde et stykke frivilligt socialt arbejde. Vi rummer også folk i flexjob, jobtræning, aktivering, arbejdsprøvning, samfundstjeneste – praktikordninger for unge samt pædagog/socialrådgiverstuderende. Vi ser alle medarbejdere som frivillige medarbejdere uanset ansættelsesforhold og antal vagter. Det vil sige, at alle har lige meget ret til at have indflydelse på cafèen.

De frivillige medarbejdere er meget vigtige for cafèens eksistens, da alle områder i huset fungerer i kraft af disse, så du vil hurtigt opdage, at ”du gør en forskel” og at der er brug for dig. Vi forventer derfor, at du som frivillig efter evne og muligheder tager del i husets daglige drift og er med til at udføre de mange praktiske opgaver såsom rengøring, oprydning, mad, smørrebrød, bagning samt betjene gæster ved disken.

En vigtig del er hyggen og samværet med gæsterne – også dem, du IKKE kender. Hos os er der mulighed for at få ansvar og medbestemmelse indenfor de områder, DU netop har lyst til at arbejde med.

Hvad kan vi tilbyde:

Frivilligmøde hver 6. uge, hvor vi gensidigt informerer hinanden, drøfter nye idèer og problemstillinger, får undervisning/foredrag udefra og spiser, snakker og hygger sammen.
At være med i et godt arbejdsfællesskab, hvor “lysten driver værket”.
En arbejdsplads, hvor vi tager hensyn til dine stærke og svage sider og dit helbred både fysisk og psykisk.
At arbejde et sted, hvor venskaber opstår.
At opleve godt og festligt samvær med en masse dejlige gæster.
At få undervisning og deltage i udflugter og kurser med øvrige medarbejdere.
At du altid kan få en samtale med en ansat, når du har brug for det.
At være en del af det frivillige sociale arbejde, hvor “vi tænder et lys i stedet for at klage over mørket”.

Bliv frivillig